Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en makul paha politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Amelî maliyetli yangın bapları, yangın güvenliği yürekin ehliyetli korumayı esenlayacak kalitede kapılardır. Bu baplar, tatminkâr fiyatlarıyla birokkalı insan aracılığıyla yeğleme edilir. İşte yaraşıklı maliyetli yangın kapıları karşı bilmeniz gerekenler:

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıhun dumanın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek için kapının sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına kızılınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapısı nedir ve ne kâre yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek sinein kullanılan bir bapdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla çıkmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en tatminkâr fiyatlarla mevla tutulmak derunin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden enstantane bilim alabilirsiniz.

Yangın kapıları yalnızca acil durumlarda binadan kaçışı tedarik etmek bileğil, aynı zamanda yangın kadar durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen yangın kapısı bu baplar özelliklerine nazaran yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Acil çıkış kapıları olarak da hatıralan bu kapıların tasarrufı takkadak elden her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını belli başlı bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine derece vakit kazanmanızı esenlar.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı ciğerin insanoğluın dumandan zehirlenmesine handikap olan acil boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tamlık cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, Yangın Kapısı %100 projeye intibak ve iyi eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar aksiyonlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bâtıneride mahsur kalabilir.

Yerıcı malzeme sineermeyen ve tarafıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yangın kapısı yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Report this wiki page